Senaste nytt

Det blev en tredjeplats för Niky Flax idag på Örebrotravet efter att ha varit med om tuff öppning (09,9 första 500m) där han övertog täten, höll ledningen långt in på upploppet men fick se slagen av två konkurrenter strax före mål.
Den tuffa öppningen och ringrost (andra starten på tre månader) blev att han tappade fart till slut.
Niky Flax gjorde trots allt ett bra lopp och närmar sig formen för varje lopp han får i kroppen.

Niky Flax startar på V75 i Örebro den 29/12 från spår 2 bakom bilen  och möter inte ett motstånd av värsta kaliber, så en placering långt fram i detta lopp bör ligga inom möjligheternas ram.

I sulkyn denna gång blir det Stefan Persson.

Idag gjordes ett besök hos Oskar J Andersson för kolla våra delägda unghästar.
Tvååriga Simb Trishia joggas nu efter sin skada i bogen och peppar peppar ta i trä syns det inga problem i rörelsemönstret.
Om det inte tillstöter några problem så kan det bli kval under sensommaren.

Ettåriga Mindyourlove W.F. ser fin ut och har ett bra löpsteg så där ser framtiden  ljus ut och får hon vara fräsch kan det bli hur bra som helst.

Det blev en femteplats igår på Solvalla för Niky Flax i ett lopp där han efter en lugn start hamnade i tredjepar invändigt.
I sista sväng såg det ut som en framskjuten placering men på upploppet tappade han några placeringar vilket nog berodde på saknaden av lopp i kroppen i sin comeback.
Positivt var att han travade bra och han kommer att säkert vara bättre i nästa lopp.

I sin comeback i första starten på tre månader så möter Niky Flax årets Elitloppsvinnare Don Fanucci Zet på Solvalla den 15/12.
Lättare motståndare hade varit bra men trots avsaknad av lopp i kroppen kan han från ett bra startspår (två bakom bilen) och med ett bra löpningsförlopp plocka åt sig en del av priskakan.
Det blir för första gången Erik Adielsson som kör Niky Flax.